Shitet, Godine 3 Kate + 1 Magazine, Autostrada Tirane-Durres

1500000
Baths: 6
2205 m2

Overview

PERSHKRMI I PRONES:
Godina ka ndertim 3 kate Ekspozim dhe 1 kate Bodrum (Magazine)
1. Bodrumi
2. Kati i I (perdhe) 541 m2 – 498 m2
3. Kati i II – 461 m2
4. Kati i III – 468 m2
Ne total ndertimi eshte 1.968 m2 dhe siperfage toke 1.523 m2 + 682 m2 =2.205 m2.
Ndertesa ka sistem kondicionimi me vlere 100.000€, mbulon te gjithe siperfaqen e ndertimit per te treja katet e ekspozimit.
Kondicionimi eshte i ndare per cdo kate dhe punon per secilin kate ne menyre te pavarur.
E gjithe ndertesa ka sistem me kamera, fonie, centrali, zjarri me vlere 40.000€.
Ndertesa ka 2 ashensore, me vlere 78.000€ dhe qe sherbejne per presona dhe per mallra qe mund te merren ne bodrum (magazine)
1. Ashensori tek salla (per 3 kate) eshte panoramik.
2. Ashensori qe shkon edhe ne bodrum (per 4 kate) eshte edhe per pesha.
Ndertesa ka sistem per gjeneratore (15000 €) dhe stabilizatore (10000 €) me vlere totale 25000€.
Gjeneratori mbulon te gjithe ngarkesen e rrjetit.
• Linja e korentit eshte e lidhur me 20 KV
Ka sistem uji te pijshem me vlere 8.000€. Furnizimi kryhet me pus.
Ndertesa ka sistem ndricimi te jashtem me nje funksionim dhe gjendje perfekte me vlere 25000€. Sistem kullimi dhe gjelberimi, oborri eshte i shtruar me tulla betoni dekorativ, me vlere 50.000€
Fasade xhami (xhama termik) dhe dritare me kapak me grila dhe veshje olikoband, me vlere 130.000€.
Secili kate i ndeteses ka 2 banjo per kate (6 ne totale) dhe 3 parabanjo.
Ne katin e 3 ka ambjente te bollshme per zyra.
Ndodhet autostrades Tirane-Durres.
Disponon Certifikate Pronesie
Cmimi: 1,500,000€
Per me shume informacion kontaktoni ne:
info@technohome.al www.technohome.al
+355 69 78 41 297 / +355 68 45 43 000

Detaje:

 • Property ID:
  390
 • Siperfaqja:
  2205 m2
 • Tualete:
  6
 • Cmimi:
  1500000
 • Statusi:

Pajisje:

 • Air Conditioning
 • Ashensor
 • Ballkon
 • Mundesi Investimi

Floor Plans:

Page Views

Be the first to review “Shitet, Godine 3 Kate + 1 Magazine, Autostrada Tirane-Durres”

Related Properties